Вибираємо толерантність

24 листопада 2021 р. у  бібліотеці Морського фахового коледжу ХДМА пройшов соціально-психологічний  тренінг «Вибираємо толерантність».

Тренінг складався з різноманітних вправ та ігор, метою яких було практично випробувати прийоми безконфліктного спілкування. Учасники, курсанти К312 гр. Морського фахового коледжу ХДМА, шукали способи досягнення згоди, вчились висловлювати власні думки, не ображаючи співрозмовника.

Інтерактивні ігри навчали юнаків сприймати оточуючих людей без упереджень і соціальних стереотипів, а   творча майстерня  «Неповторна кожна людина» дозволила створити образ своєї особистості у вигляді паперового кораблика, на гранях якого за допомогою фарб, кольорових олівців учасники тренінгу відобразили унікальний світ своєї індивідуальності. Це допомогло розумінню, хоч ми всі різні та все ж нас необхідні співробітництво, повага і терпіння у повсякденному житті. Молоді люди зробили ще один крок до розвитку внутрішніх якостей толерантної особистості, до самовдосконалення.

Організували захід завідувачка бібліотеки коледжу Ганна Прокопчук і викладачка коледжу Галина Єфрємова, провела тренінг практичний психолог коледжу Наталія Матвєєва.

         Завдяки активності учасників, психологічний тренінг пройшов динамічно і позитивно.